Zwartewaterland

Zwartewaterland – Laat u verrassen door deze onontdekte regio in Overijssel.

De Hanzesteden Kampen, Zwolle en Hasselt bieden bruisende evenementen en schatten aan cultuurhistorie. Vaar via een rondje IJsseldelta verder naar watersportplaatsen als Genemuiden en Zwartsluis. En last but not least vindt u in de IJsseldelta een waar Nationaal Landschap.

Gemeente_Zwartewaterland_-_kopie.png

Ontdek Hanzestad Hasselt

Maak een stadswandeling, een solextour of een rondvaart door de grachten. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden bij Stichting Hanzestad Hasselt Marketing. Het volledige aanbod arrangementen vindt u hier.

Hanzestad-Hasselt-RefoCities.png

Religieus erfgoed

Bekijk de flyer met religieus erfgoed in Hasselt door op de afbeelding hieronder te klikken, of bezoek de website van Hanzestad Hasselt.

Reli_Flyer_Hasselt_1.jpg

Rondleidingen door Hanzestad Hasselt

Hanzestad Hasselt is een stad met een rijke historie en mooie bouwwerken. Bezoek Hasselt en laat je rondleiden door het Oude Stadhuis, de Grote of Sint Sephanuskerk, de Kalkovens en Korenmolen De Zwaluw. Meer informatie vindt u hier.

HasseltGroteKerkCity.png

 

Hasselt en de reformatie

De keuze van de steden in Zwartewaterland voor de reformatie is niet alleen zichtbaar in de vele historische gebouwen, maar heeft ook de cultuur in deze plaatsen de eeuwen door bepaald.

Kaart_Hasselt.jpg

Adres

Toeristisch Informatie Punt
Oude Stadhuis
Markt 1
8061 GG Hasselt

Naar website

Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Accepteren