Storm. Letters van Vuur op televisie

Geplaatst: 20 november 2019

Naar overzicht

Op 5 januari op NPO3, 09.00 uur:  Storm. Letters van Vuur.

Storm speelt zich af in de middeleeuwse Lage Landen, waar de 12-jarige Storm (Davy Gomez) ziet hoe zijn vader Klaas (Yorick van Wageningen) wordt gearresteerd. Klaas is door de Inquisitie betrapt tijdens het drukken van een belangrijke, maar verboden brief van Maarten Luther. Storm weet te ontkomen met de originele drukletters en wordt zo ongewild het middelpunt van de jacht op de brief. Bedreigd door de Inquisitie maar geholpen door Marieke (Juna de Leeuw), een weesmeisje dat in de ondergrondse tunnels woont, moet Storm in een race tegen de klok zijn vader zien te redden van de doodstraf. Wat begint als een spannend avontuur, ontaardt in een gevecht voor ieders vrijheid. – Moviemeter.nl

Bekijk de trailer

De speelfilm Storm. Letters van Vuur is geregisseerd door Dennis Bots en geschreven door Karen van Holst Pellekaan, geproduceerd door Phanta Basta! in coproductie met Iris Productions, Bulletproof Cupid, NTR en BNP Parisbas Fortis Film Finance in samenwerking met Refo500. Het script is gebaseerd op een idee van Refo500.

Evenementgegevens

Datum
5 januari 2020

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Naam E-mail

* Vul a.u.b. de getoonde veiligheidscode in:

Kies welke nieuwsbrief u wilt ontvangen:Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Accepteren