Rome-Reformatieberaad geeft brochure over rechtvaardiging en heiliging uit

Geplaatst: 4 november 2019

Naar overzicht

Het Rome-Reformatieberaad van de Protestantse en Rooms-Katholieke Kerk werd in 2015 opgericht ten behoeve van de oecumenische herdenking van de Reformatie. Onlangs verscheen: Geraakt en Gezonden. Uitnodiging tot gesprek over leven en geloof.

‘Protestantse en Rooms-Katholieke christenen delen veel. We delen de overtuiging dat we geraakt en gezonden zijn. En we delen het verlangen om goed te leven als mensen van geloof.’ Dit staat in de nieuwe brochure met de titel ‘Geraakt en Gezonden’ van het Rome-Reformatieberaad.

Klik hier om de digitale versie van de brochure te lezen.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Naam E-mail

* Vul a.u.b. de getoonde veiligheidscode in:

Kies welke nieuwsbrief u wilt ontvangen:Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Accepteren