Calvijn Verzameld gepresenteerd

Geplaatst: 30 oktober 2019

Naar overzicht

Calvijn Verzameld, een uitgave van KokBoekencentrum in samenwerking met Refo500, is gepresenteerd tijdens de druk bezochte studiedag Lezen en laten lezen van Weetwatjegelooft.nl.

Herman J. Selderhuis, redacteur, reikte de eerste exemplaren uit aan Wulfert de Greef, die veel heeft bijgedragen aan het Calvijnonderzoek en de kennis van Calvijn in Nederland, en aan Arie Baars, Rinse Reeling Brouwer en Herman Speelman. Zij allen hebben vele pagina’s teksten van Johannes Calvijn (1509-1564) vertaald in toegankelijk Nederlands.

Aan de bundel werkten  mee: Arie Baars,  André Bas,  Machiel van den Berg, Ard Jan Biemond, Erik A. de Boer, Christa Boerke, Gerard Bosker, Hilde Bom,  Hildert Bronkhorst,  Leanie van Deelen, William de Hek, Peter Hoogstrate, Wulfert de Greef,  Jasper de Kok,  Jeannette Kreijkes-van Esch,  Wim Moehn, Michael Mulder, Cornelis A. de Niet, Eric Peels, Rinse Reeling Brouwer, Herman J. Selderhuis, Herman A. Speelman, Willeke van Ginkel-van Deelen, Hannie Vermeer-Pardoen, Wim van Vlastuin.

Lees hier meer over Calvijn Verzameld.

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Naam E-mail

* Vul a.u.b. de getoonde veiligheidscode in:

Kies welke nieuwsbrief u wilt ontvangen:Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Accepteren