Aanmelden Slotmanifestatie Nationale Synode

Geplaatst: 16 april 2019

Naar overzicht

U kunt zich aanmelden voor de slotmanifestatie van de herdenking van 400 jaar Nationale Synode, op 29 mei 2019, in de Grote Kerk te Dordrecht.

De herdenking van 400 jaar Nationale Synode wordt op 29 mei 2019 beƫindigd met een slotmanifestatie in de Grote Kerk in Dordrecht. In deze bijeenkomst wordt een Verklaring van Verbondenheid ondertekend in het bijzijn van honderden predikanten, voorgangers, kerkleiders en gemeenteleden van tientallen kerkgenootschappen en geloofsgemeenschappen.

 

Programma (onder voorbehoud)

De slotmanifestatie geeft zowel qua inhoud als muzikale omlijsting uitdrukking aan de diversiteit van de kerken in Nederland. Sprekers zijn onder voorbehoud prof. dr. Bram van de Beek, pinkstervoorganger en socioloog dr. Samuel Lee en bisschop Gerard de Korte. Gospelkoor Elvis E & Friends Choir onder leiding van Elvis Ediagbonya, het Dordt College Choir uit Iowa (VS), dirigent Jan-Quintus Zwart en organist Ab Weegenaar zorgen voor muziek.

 

Aanmelden en meer

Evenementgegevens

Datum
29 mei 2019

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Naam E-mail

* Vul a.u.b. de getoonde veiligheidscode in:

Kies welke nieuwsbrief u wilt ontvangen:Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Accepteren