De HSV Notitiebijbel is er!

Geplaatst: 3 oktober 2018

Naar overzicht

Bij  Royal Jongbloed is de HSV Notitiebijbel verschenen. Deze schrijfbijbel bevat de volledige tekst van de Herziene Statenvertaling met extra ruimte om notities te maken bij een Bijbeltekst die je raakt, inspireert of motiveert.

In de HSV Notitiebijbel is de Bijbeltekst opgemaakt in één brede kolom. Aan de buitenzijde van iedere pagina zijn subtiele schrijflijntjes gedrukt waarop je aantekeningen kunt maken. De HSV Notitiebijbel is uitgevoerd in een prachtige hardcover.

Door notities te maken bij Bijbelgedeeltes kan je je Bijbellezen en je geloof te verdiepen. Bijschrijfbijbels worden door christenen over heel de wereld gebruikt. Het is een middel om met meer concentratie de Bijbel te lezen. Zo onthoud je beter wat je leest. Ook kan je later makkelijk teksten terugvinden die tot je gesproken hebben.

De HSV Notitiebijbel is voor €45,- te koop via website van Jongbloed en bij de christelijke boekhandel.

Meer

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Naam E-mail

* Vul a.u.b. de getoonde veiligheidscode in:

Kies welke nieuwsbrief u wilt ontvangen:Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Accepteren