Start Reformatieavond over Dordtse Leerregels

Geplaatst: 11 september 2018

Naar overzicht

Op 5 november zal in Rouveen een Reformatieavond plaatsvinden. De avond staat in het teken van de Dordtse Leerregels. Het Projectkoor zal optreden en prof. dr. Selderhuis zal spreken over de Dordtse Leerregels.

Net als vorig jaar wordt ook dit jaar in Rouveen een Reformatieavond gehouden die de aftrap is van een aantal avonden in het voorjaar van 2019. De avonden staan dit jaar teken van het 400-jarig jubileum van de Dordtse Leerregels. De avond wordt gehouden in Gereformeerde Kerk (vrijgemaakt) ‘De Levensbron’ in Rouveen, aanvang 19.45 uur.

Het projectkoor zal ook dit jaar weer God de lof en eer brengen met stem en instrument. Mensen van diverse achtergronden worden verenigd in het projectkoor en ook dit jaar hoopt het koor op veel mensen. Onder leiding van burgemeester Segers, de plaatselijke organist Harm Hoeve en koormeester Johan van Arnhem, zingt het koor muziekstukken die betrekking hebben op de Reformatie. Ook ondersteunt het projectkoor de samenzang.

Meezingen in het projectkoor?

Wil je voor het eerst of opnieuw meezingen in het projectkoor? Geef je op via een email aan projectkoor@refostaphorst.nl. Hierna zul je de muziekstukken digitaal ontvangen. De oefenavond is op maandag 29 oktober. Meld je snel aan, want vol is vol!

Vragen?

Stuur een mail of bel Arend Harink (06-29581407).

Afbeelding: Gereformeerde Kerk (vrijgemaakt) ‘De Levensbron’ in Rouveen.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Naam E-mail

* Vul a.u.b. de getoonde veiligheidscode in:

Kies welke nieuwsbrief u wilt ontvangen:Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Accepteren