Ik kies jou. Samen in gesprek over de uitverkiezing

Geplaatst: 11 september 2018

Naar overzicht

Ds. Roel Meijer heeft een praktisch en persoonlijk boek geschreven over de uitverkiezing. Het boek is goed te gebruiken voor Bijbelstudies en bevat ook een verkorte en vereenvoudigde weergave van de Dordtse Leerregels.

Wat een zegen is het om steeds meer te beseffen dat er een God is die onvoorwaardelijk kiest. Zijn liefde in Christus straalt er door heen. Maar wat betekent het dat God voor jou kiest? En wanneer ben je daar zeker van? Vanuit vier Bijbelgedeeltes gaat deze Bijbelstudie over allerlei vragen rondom Gods uitverkiezing. Vanuit concrete situatiebeschrijvingen gaan we op zoek naar antwoorden in de Bijbel.

Elk hoofdstuk is voorzien van actuele en persoonlijke vragen die geschikt zijn voor persoonlijk gebruik, maar vooral bedoeld zijn voor Bijbelstudie- en gespreksgroepen. Het boek bevat daarnaast een verkorte en vereenvoudigde weergave van de Dordtse Leerregels en sluit af met een meditatief verhaal en een lied.

Meer

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Naam E-mail

* Vul a.u.b. de getoonde veiligheidscode in:

Kies welke nieuwsbrief u wilt ontvangen:Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Accepteren