Nieuw bij Brevier: Gedeeld belijden

Geplaatst: 5 december 2017

Naar overzicht

Nieuwe uitgave bij Brevier: Gedeeld belijden. Vertegenwoordigers van bevindelijk-gereformeerde kerken over de gemeenschappelijke belijdenisgeschriften, onder redactie van Adriaan van Belzen.

Ondanks de kwesties die hen verdelen, hebben bevindelijk-gereformeerde kerken zes belijdenisgeschriften die hen samenbinden: drie vroegkerkelijke belijdenissen en de drie formulieren van enigheid. In het jaar waarin de Reformatie wordt herdacht, kijken in Gedeeld belijden een aantal predikanten uit de diverse kerken naar deze belijdenissen die de Reformatie heeft voortgebracht.

Aan het woord komen de predikanten W.J.C. van Blijderveen (HHK), W.J. van den Brink (HHK), D.J. Budding (PKN), C. Harinck (GG), D. Heemskerk (HHK), W.J. op ’t Hof (HHK), A. Huijgen (CGK), M. Karens (GG), M.A. Kempeneers (CGK), M. Klaassen (PKN), A. Kort (OGG), R.W. Mulder (HHK) en A.T. Vergunst (GG).

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Naam E-mail

Kies welke nieuwsbrief u wilt ontvangen:Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Accepteren