Manifestatie JONG III

Geplaatst: 6 september 2017

Naar overzicht

De stichting KC Conzep organiseert van 13 oktober tot 5 november 2017 de Manifestatie JONG III voor jong artistiek talent. Daarnaast worden op 22 en 29 oktober en 17 december 2017 concerten gehouden rondom de thematiek van Reformatie en Contrareformatie.

Met deze Manifestatie JONG III biedt de stichting KC Conzep aan jonge kunstenaars en musici een podium waar ze zich kunnen presenteren en waar ze een kans krijgen om een start te maken met hun carrière. De manifestatie haakt ook in op het internationale thema 500 jaar Reformatie.

Concerten

De drie concerten vinden plaats in de concertzaal van het Winsinghhof. Meer informatie en kaarten bestellen: www.theaterroden.nl

Expositie en cursus 

Tijdens de kunstexpositie is in de gang van Kunstencentrum K38 tevens een expositie te zien over 500 jaar Reformatie. In woord en beeld wordt informatie gegeven over de gebeurtenis die het denken over geloof, eenheid en vrijheid fundamenteel veranderde. Ook wordt in het Kunstencentrum K38 op drie dinsdagmiddagen (31 oktober, 7 en 14 november) de cursus Protest en Plezier, muziek, dans en beeld rond 500 jaar Reformatie gegeven door Gert Visser en Gert Riemersma.

Meer informatie

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Naam E-mail

Kies welke nieuwsbrief u wilt ontvangen:Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Accepteren