Avond RD/Duits Verkeersbureau over Luther en de Reformatie

Geplaatst: 6 september 2017

Naar overzicht

14 september 2017 belegt het Reformatorisch Dagblad in samenwerking met het Duits Verkeersbureau een abonnee-avond in Amersfoort over Luther en de Reformatie.  Ook niet-abonnees zijn van harte welkom.

Maarten Stolk, kerkredacteur bij het RD opent de avond en verzorgt een kort meditatief moment. Daarna presenteert Michaela Klare, vertegenwoordigster van het Duits Verkeersbureau, de hoogtepunten van het land van Luther. Prof. dr. H.J. Selderhuis zoomt in op enkele betekenisvolle Lutherplaatsen. Hij legt uit waar zo’n plek voor staat in het licht van Luther en maakt daarbij een (theologische) verbinding naar het heden en de toekomst.

Aan het einde van de avond worden de winnaars van de fotowedstrijd bekend gemaakt en wordt de prijs, een trip naar Duitsland, uitgereikt. Deze prijs wordt aangeboden door de deelstaten van Sachsen-Anhalt, Thüringen en Dresden.

Aanmelden kan voor 12 september 2017 via abonneeservice@erdee.nl of bellen met 055-5390498.

Meer informatie

Flyer Abonnee-avond RD

Evenementgegevens

Datum
14 september 2017

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Naam E-mail

Kies welke nieuwsbrief u wilt ontvangen:Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Accepteren