Nieuwe videoles Reformatie Nu: Calvijns theologie verrast

Geplaatst: 13 juli 2017

Naar overzicht

Predestinatie. Voorzienigheid. Twee thema’s die al snel in één adem worden genoemd met Johannes Calvijn. En dat op stellige wijze, met een stellige inhoud… Maar, hoe zit het nou echt met Calvijn en zijn bedoelingen?

Wil je weten hoe Calvijn dacht? Bekijk dan de videoles van AKZ+ met Herman Selderhuis. Al snel wordt duidelijk hoe actueel en relevant Calvijns visie op God en mens bijvoorbeeld is, en hoe nuttig het is naar hem te luisteren en te ontdekken wat thema’s als predestinatie en voorzienigheid nou daadwerkelijk voor hem betekenden.

Webste AKZ+. Weet wat je gelooft

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Naam E-mail

Kies welke nieuwsbrief u wilt ontvangen:

Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Accepteren