Dvd: Het verhaal van Maarten Luther

Geplaatst: 13 juli 2017

Naar overzicht

Onlangs is de animatie-dvd Het verhaal van Maarten Luther verschenen. Deze dvd vertelt het verhaal van de moedige monnik die 500 jaar geleden met zijn 95 stellingen de Reformatie in gang zette.

In een wereld die beheerst wordt door een corrupte en hebzuchtige kerk is er slechts één kleine spijker nodig, één goed geschreven geschrift en één monnik met een scherpe tong om alles ondersteboven te keren! Hoewel Maarten Luther niet van plan was om de Reformatie in gang te zetten met zijn 95 stellingen, deed zijn besef dat redding uit het geloof is en niet uit werken de revolutie ontvlammen. Daarmee zou hij de wereld veranderen. Heeft Luther de moed om voet bij stuk te houden, nu paus Leo X hem bij elke gelegenheid achtervolgt en bestrijdt – zelfs als dat zijn dood betekent? Ontdek het aan de hand van deze vijftiende aflevering van de Fakkeldragers bij de herdenking van 500 jaar Reformatie.

De Fakkeldragers is een animatieserie voor kinderen vanaf 6 jaar. Het belicht levens van helden uit de kerkgeschiedenis. Als kinderen zien wat God kan doen door een ‘Fakkeldrager’, die is toegewijd aan Gods wil en doelstellingen, zullen zij zelf ook een geloofsfakkel willen dragen om Hem daarmee te dienen.

Naast de tekenfilm van 33 minuten bevat de dvd ook lesmateriaal (gespreksvragen, puzzels, kleurplaten, etc.) voor kinderen en leiding.

Naast de tekenfilm van 33 minuten bevat de dvd ook lesmateriaal (gespreksvragen, puzzels, kleurplaten, etc.) voor kinderen en leiding.

De dvd is Nederlands ingesproken en heeft optionele ondertiteling in het Nederlands, Engels, Spaans, Frans en Pools. Binnenkort verschijnt ook een Duits ingesproken versie met Duitse ondertitels.

Inlay_Maarten_Luther.jpg

Bestellen

English version

Vuurbaak.gifCHILogo-160x60inverse.png

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Naam E-mail

Kies welke nieuwsbrief u wilt ontvangen:Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Accepteren