Storm nu op dvd verkrijgbaar

Geplaatst: 10 juli 2017

Naar overzicht

Storm. Letters van Vuur, de spannende jeugdthriller van Phanta Basta! die speelt in de tijd van de Reformatie, is nu ook op dvd verkrijgbaar.

De familiefilm is gesitueerd in de Lage Landen tijdens de beginjaren van de Reformatie en vertelt het verhaal van drukker Klaas Voeten, die door de Inquisitie wordt betrapt tijdens het drukken van een belangrijke brief van Martin Luther en tot de brandstapel wordt veroordeeld. Zijn zoon Storm wordt ongewild het middelpunt van de jacht op deze brief. Geholpen door Marieke, een katholiek weesmeisje dat in de ondergrondse tunnels van de stad woont, moet Storm in een race tegen de klok zijn vader zien te redden van de dood op de brandstapel.

Meer

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Naam E-mail

* Vul a.u.b. de getoonde veiligheidscode in:

Kies welke nieuwsbrief u wilt ontvangen:Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Accepteren