Estafette in Flevoland: ‘Feest van Vrij en Vrolijk Geloven’

Geplaatst: 20 april 2017

Naar overzicht

Op 13 mei arriveert de estafette ‘Als een lopend vuur’ van de Protestantse Kerk in Nederland (PKN) in Flevoland met het Feest van Vrij en Vrolijk Geloven. Het feest vindt plaats in de Aeres Hogeschool in Dronten en duurt van 10.00 – 16.00 uur.

Het geloof in Jezus maakt een mens vrij en geeft de moed om in vrijheid dienstbaar te zijn. Daar word je vrolijk van. Dat hebben we van Maarten Luther geleerd. Op 13 mei gaan we dat in Dronten vieren in het ‘Feest van Vrij en Vrolijk geloven’. Hoe gaan we in Flevoland met die vrijheid om? Wat proberen we met elkaar voor de naaste te doen?

Daar gaat het op 13 mei over in korte inleidingen, workshops, informatiemarkt en theater. Parallel is er een vooral op de jeugd gericht onderdeel, een Hemels Gelag. Alles omlijst met muziek en zang. Met dit feest herdenken we 500 jaar protestantisme. Iedereen is hier welkom, met of zonder binding van welke kerk dan ook.

Zaterdag 13 mei 2017 van 10.00 – 16.00 uur. Aeres Hogeschool, De Drieslag 4, 8251 JZ Dronten. Toegang vrij. Vooraf aanmelden via aanmeldformulier.

Meer informatie

Evenementgegevens

Datum
13 mei 2017

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Naam E-mail

Kies welke nieuwsbrief u wilt ontvangen:Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Accepteren