Bevrijdingsconcert ‘Vier Vrijheid’

Geplaatst: 19 april 2017

Naar overzicht

Op zaterdag 6 mei 2017 is er een concert ‘Vier Vrijheid’ in de Grote Kerk te Hasselt. Het concert begint om 19.30 uur.

Op het programma staan Vaderlandse Liederen, met optredens van pianist Jan Vayne, organist Harm Hoeve, Mannenensemble SALEM, Senioren Orkest FAIR, zangeres Sara Klein Horsman en harpiste Sterre Koopman. Burgemeester Bilder opent en sluit het concert en prof. dr. Herman Selderhuis is de gastspreker.

‘Vier Vrijheid’ is tot stand gekomen door samenwerking met de gemeente Zwartewaterland, Refo500, diverse sponsoren, Organisatiebureau Doen, Hanzestad Hasselt Marketing ¬†en uiteraard bovengenoemde muzikanten.

Vanaf 18.45 uur kunt u in de tuin van de Grote Kerk een kopje koffie drinken. Na afloop van het concert bestaat de mogelijkheid om onder het genot van een drankje nog even na te praten in De Werkplaats, Kaai 5 in Hasselt.

Meer informatie

Evenementgegevens

Datum
6 mei 2017

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Naam E-mail

Kies welke nieuwsbrief u wilt ontvangen:

Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Accepteren