Reformatie Instituut Dordrecht herdenkt Luther

Geplaatst: 17 april 2017

Naar overzicht

Het Reformatie Instituut Dordrecht organiseert een zangbijeenkomst op vrijdagavond 21 april 2017, waarin de liederen van Luther centraal staan.

Luther heeft mooie en ontroerende liederen geschreven. De liederen raken het hart van de mens. De avond wordt toegelicht door ds. Hans Mudde, emeritus predikant van de Lutherse kerk te Den Haag. We zingen de liederen onder leiding van organist dr. Bart van Buitenen. Hij begeleidt de samenzang op het mooie, historische en oudste orgel van Dordrecht. Diverse liederen van Luther zijn onbekend en zullen worden voorgezongen en aangeleerd door sopraan Lisa Hinfelaar.

De avond begint om 20:00 uur. De deur is open om 19:30 uur. Er is een boekentafel aanwezig. De toegang is gratis! Bij de uitgang is er een collecte voor de onkosten. Het adres van de Lutherse kerk (Trinitatiskapel) bevindt zich aan de Vriesestraat 22 te Dordrecht. Parkeren kan in de naastgelegen parkeergarage aan de Visstraat.

Allen hartelijk welkom!

Meer informatie

Evenementgegevens

Datum
21 april 2017

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Naam E-mail

Kies welke nieuwsbrief u wilt ontvangen:Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Accepteren