Lutherglossy voor kenner en leek

Geplaatst: 15 maart 2017

Naar overzicht

Maarten Luther was een man die inspireerde om wie hij was en wat hij durfde, met ruwe randjes en opvallende eigenschappen. Een man die geschiedenis schreef. Een man met een boeiende persoonlijkheid die een glossy verdient.

In deze glossy van Uitgeverij Vuurbaak komt zijn veelzijdigheid op vele manieren in beeld: zijn invloed op de Duitse taal, zijn rol als mediaman, mar ook zijn omstreden uitspraken aan Joden. Ook worden er vragen behandeld als: waarom is hij een bron van inspiratie voor velen? Wat was zijn invloed op de huidige maatschappij? En zijn de verhalen die over hem de ronde doen waar?

Een mooi vormgegeven uitgave voor zowel de Luther-kenner als de Luther-leek.

Lutherglossy.jpg

LUTHER is een eenmalige uitgave ter ere van 500 jaar Reformatie en kost € 8,95. De glossy is tot stand gekomen in samenwerking met Refo500, EO, Museum Catharijneconvent en Dutch Filmworks.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Naam E-mail

* Vul a.u.b. de getoonde veiligheidscode in:

Kies welke nieuwsbrief u wilt ontvangen:Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Accepteren